Om oss

Kortfattat om ossSkolan startade 2012 i Västerås. Vi är en liten skola med små klasser så att alla hörs och syns hos oss. Skolan har många duktiga och kvalificerade medarbetare/föreläsare.


Samt samarbete med Reijo Pöyhönen som även är vår mentor.

Vi har även många bra och intressanta helgkurser i bl.a. Lymfmassage, Kinesiologi Taping, Dornmetoden, Öronakupunktur, Estetisk ansiktsakupunktur, Hästmassage (lättare) och hästpsykologi.


Skolans vision är få förmedla vår kunskap till andra om hur vi kan hjälpa både djur och människor till en bra hälsa samt att förebygga ohälsa.


Akupunktur är inte någon quick fix utan har man haft ett problem en längre tid, så kan man behöva några flera behandlingar.

Vi rekommenderar även djurägarna att först ha varit i kontakt med en veterinär så vi inte fördröjer för djuret att få medicinsk hjälp vid allvarliga tillstånd.


Vi utbildat ca 140 st akupunktörer från hela Sverige och Norge under dessa år.

Själv började jag med att läsa till hästakupunktör och sen fastnade jag i den Tradtionella Chinesiska Medicinens lära, om hur allt hänger ihop, helheten och att inte bara behandlar symptom utan även orsaken till problemet och varför det har uppstått.


Man behandlar även alla individuellt.

Efter min examen i hästakupunkturen så fortsatte jag med hund akup. human akup. estetisk ansikts akup. Jag har även gått kurser i Kinesiologi Taping, Lymfmassage, Örtkurs, Dornmetoden, Basmedicin 60Hp och Acnova (akupunktur 2000)