Basmedicin

Basmedicin motsvarande 60HP & 30 HP

 

 

Basmedicin innebär hela människans kropp, innehåller allt från cellens uppbyggnad till kroppens funktioner. Vi kommer att grundligt gå igenom fysiologi och anatomi. Kursen innehåller även kunskap om hälsa, farmakologi, mikrobiologi mm. Målet med utbildningen är att ge deltagarna kunskap i basmedicin som håller god standard och håller dagens nivå på kunskap. Målet är även att den deltagande skall lära sig söka och självständigt värdera vetenskaplig kunskap.

 

Kursen vänder sig till komplementär terapeuter och akupunktörer. Studieplanen är uppbyggd och godkänd av komplementär medicinska riksförbundet.

 

Beroende på vad din inriktning kräver kan kursen även erbjudas motsvarande 30 hp.

 

Kursen hålls på distans med träff i skolan 1 gång/mån. Kursen bygger på föreläsningar, självstudier, hemuppgifter, par och grupp arbeten och tentamen. Praktiska övningar på skolan och ABC sjukvård. Kursen avslutas med ett slutarbete, i valfritt ämne men hjälp av handledning (för den som studerar 60hp).

 

Basmedicin 60 hp, erbjuds i 2 eller 3 terminer, du kan själv välja studietakt, två terminer motsvarar heltidsstudier. Basmedicin 30hp erbjuds i 1 termin, studietakt heltid.

 

 

Välkommen med frågor eller anmälan. Mariette 0735-25 25 44 / djurakupunktur@gmail.com

 

 

 

 

Copyright © All Rights Reserved 2012-2016 JW